Partnerschap voordelen & redenen

Thrive Sustainably logo
Thrive Sustainably logo

Partnerschap voordelen & redenen

3

Hieronder vind je enkele partnerschap voordelen, opportuniteiten en redenen om de krachten te bundelen en samen te werken aan duurzamere consumptie:

 • Je wijst de weg, draagt bij aan de verduurzaming van de consumptie en maak een verschil: Jammer is (voedsel) consumptie vaak niet alleen onduurzaam maar ook ongezond, zowel voor mensen als voor de planeet. Kiezen voor duurzame producten is goed niet alleen voor ons, maar ook voor de planeet. Gezien organisaties, bedrijven en instellingen over meer middelen, invloed en mogelijkheden beschikken, en dus een grotere verantwoordelijkheid dragen en een aanzienlijk grotere impact kunnen hebben dan individuele consumenten, moeten ze het voortouw nemen en als rolmodellen dienen door duurzame consumptie te omarmen, te faciliteren en te bevorderen.

 

 • Wij helpen je jouw duurzaamheidsdoelen te bereiken: Door met ons samen te werken, helpen we je duurzame consumptie in je dagelijks leven en activiteiten te integreren, jouw consumptie te verduurzamen en jouw duurzaamheidsdoelen te realiseren en bereiken, terwijl jouw organisatie/bedrijf draagt bij aan de verduurzaming van consumptie. Een win-win situatie.

 

 • Wij bieden ruime keuze aan duurzame, ecologische, biologische, fair trade en gezonde producten aan: We werken samen met verschillende leveranciers om een uitgebreid assortiment voedingsmiddelen, bulkproducten, voedingssupplementen, persoonlijke verzorgingsproducten en onderhoudsproducten aan te bieden. Zo zorgen we ervoor dat elke organisatie/bedrijf zijn (dagelijkse) consumptie duurzamer kan maken en individuele dieetbehoeften worden gerespecteerd:
 • Catering voor evenementen, feesten, workshops…: Als je bepaalde producten/ingrediënten nodig hebt voor een evenement, workshop of een andere gelegenheid, onze selectie van biologische en gezonde opties zal indruk maken op jouw gasten.
 • Voedingsproducten die voldoen aan individuele (dieet)behoeften en voorkeuren zoals veganistische, glutenvrije, suikervrije of lactosevrije producten.
 • Duurzame en gezonde producten voor dagelijks, intern gebruik: Onze producten kunnen aan elk aspect en deel van de consumptie van jouw organisatie/bedrijf voldoen, waardoor deze duurzamer en gezonder wordt. Inderdaad, voeding is veel meer dan alleen brandstof. Maar de invloed ervan op prestaties, gezondheid en welzijn wordt vaak onderschat.

 

 • Promotie, zichtbaarheid en erkenning: Duurzaamheidsinspanningen verdienen het om in de schijnwerpers te staan, een voorbeeld te zijn en gevolgd te worden. Daarom willen we ons partnerschap en je duurzaamheidsinspanningen plaats geven op het platform en op sociale media delen.

 

 • Je ondersteunt lokale initiatieven en ondernemers: Door met ons samen te werken, ondersteun je niet alleen duurzaamheid en duurzame consumptie, maar ook kleine, lokale ondernemers. Je draagt bij aan de groei van lokale,  duurzame initiatieven en ondernemingen.

 

 • Exclusieve aanbiedingen: Wij bieden exclusieve promoties en kortingen aan.

Als jouw organisatie/bedrijf geïnteresseerd is in het verkennen van de mogelijkheden en kansen om een partner te worden, jullie consumptie duurzamer en gezonder te maken en samen te werken aan een meer duurzame en verantwoorde wereld, voel je vrij om ons vrijblijvend een e-mail te sturen naar info@thrivesustainably.com.

  Pin It on Pinterest