Partners in Leuven

3
Partners Leuven Thrive Sustainably
Partners Leuven Thrive Sustainably

Partners in Leuven

3

 

Hieronder vind je onze partners in Leuven (non-profit organisaties en bedrijven) waarmee Thrive Sustainably samenwerkt aan duurzamere en gezondere consumptie en stad.

Non-profit organisaties

International House Leuven

International House is een bruisende hub voor lokale netwerken, gemeenschapsopbouw, en plek om nieuwe dingen te leren en ontdekken. Het fungeert specifiek als een informatie-, kennis- en dienstencentrum dat zich richt op internationals en hun families die wonen, werken of studeren in Leuven. Het biedt hulp bij de praktische aspecten van het leven in België en helpt hen een thuis weg van huis te creëren.

Voedsel is zeker een essentieel onderdeel van dagelijks leven ongeacht waar je woont. Onze samenwerking begon dus met de focus op het verrijken van de lokale ervaring en het helpen van mensen bij het navigeren door de culinaire scene van Leuven. We hebben met een praktische, persoonlijke gids bijgedragen over het vinden van duurzaam en gezond voedsel in de stad. Jan heeft een blog geschreven waarin hij zijn top 10 plekken en initiatieven deelt voor het verkrijgen van duurzaam, lokaal voedsel. De blog is hier te vinden.

Onze samenwerking strekte zich uit tot het versterken van de duurzaamheid van de kookworkshops van International House. Door duurzame ingrediënten te voorzien van de Leuvense winkel Biotoop, streven we naar een meer duurzame en verantwoorde benadering en gezondere consumptie.

We waren ook verheugd om sponsor te zijn van de eerste editie van Expatival, een evenement vol met workshops, een informatiemarkt en activiteiten die bedoeld waren om internationals vertrouwd te maken met Leuven, met betrekking tot aspecten van het dagelijks leven, zoals wonen en werken in de stad.

Als jouw organisatie/bedrijf geïnteresseerd is in het verkennen van de mogelijkheden en kansen om een partner te worden, jullie consumptie duurzamer en gezonder te maken en samen te werken aan een meer duurzame en verantwoorde wereld, voel je vrij om ons vrijblijvend een e-mail te sturen naar info@thrivesustainably.com.

Pin It on Pinterest