Verkopers

Voordat je contact met ons of met een van onze verkopers opneemt, gelieve de Veelgestelde vragen (FAQ), de Algemene voorwaarden en de Privacy & Cookie Policy te lezen waar je mogelijk een antwoord op je vraag kan vinden

Kies een deelnemende verkoper in de lijst

Andere verkopers: binnenkort beschikbaar

Biotoop Leuven

Contactgegevens

Adres: Zwartzusterstraat 16/02, 3000, Leuven

Telefoon: 016 20 69 50

Website: https://www.biotoop-leuven.be/

Openingsuren

Maandag tot vrijdag van 9.00u tot 18.30

Zaterdag van 9.00u tot 18.00u

Toegankelijkheid

Biotoop bevindt zich in het centrum van Leuven in een historisch pand vlak bij het Groot Begijnhof. Het pand van de Dijlemolens biedt een ruime en gemakkelijke fietsenparking wat dus de duurzame mobiliteit faciliteert. De winkel is ook vlot bereikbaar met bus. Er is ook een parking aan de overkant van de Dijle rivier.

Over

Biotoop in Leuven is een lokale, biologische en duurzame natuurwinkel waar je al sinds 1988 terecht kan voor biologische voeding van een uitstekende kwaliteit. Al onze voedingswaren zijn gezondduurzaam en lekker! In ons assortiment vind je een zeer groot aanbod van verse biogroenten & fruit,  zuivelproducten (o.a. koe-, geiten-, schapen- en vegankaas), vers brood en gebak van drie verschillende bakkers, droge voeding, cosmetica, verzorgingsproducten, onderhoudsproducten en zo veel meer.

Zoek een deelnemende verkoper op de kaart

Pin It on Pinterest